Op maat gemaakt portret

Dit ben ik. Ik sta op het punt om een hap te nemen.

 

Deze illustratie is gebaseerd op een foto die mijn moeder van me heeft genomen op een dag waar ik mooie herinneringen aan heb. De foto was echter een beetje vaag met een drukke achtergrond, dus heb ik deze omgezet in een illustratie om zo de kleuren en compositie zelf aan te kunnen passen.

Misschien heb jij ook wel van dit soort foto’s. Misschien wil je gewoon graag een geïllustreerd portret van je favoriete mensen, huisdieren of momenten. Ik help je hier graag bij.

 

Laten we die digitaal opgeslagen herinneringen transformeren tot kleurrijke, geïllustreerde kunst aan jouw muur!

nieuw-werk-september-22_0006_Zelfportret-3

Wil jij graag een portret cadeau doen aan jezelf of aan een ander? Van je kinderen of je ouders. van je huisdier, vrienden of een favoriet moment met je partner? Hieronder lees je hoe het in zijn werk gaat.

 

Werkwijze.

Ik maak het portret op basis van een foto. Het belangrijkste is natuurlijk de uitstraling van de hoofdpersoon(en). Ik zal proberen het portret zo goed mogelijk te laten lijken, maar neem hierbij wel wat creatieve vrijheid. Zo zullen sommige elementen van het beeld met meer detail uitgewerkt worden dan andere. Ik werk maximaal twee voorwerpen/elementen uit de foto uit die belangrijk zijn voor de compositie. De achtergrond houd ik simpel met één of twee kleuren die de suggestie van ruimte geven. 

Het portret wordt gedrukt op 250 grams luxe papier met een fijne structuur.

 

De aanvraag.

Stap 1 ligt bij jou. Ga op zoek naar een aantal van je favoriete foto´s van degene waar je een portret van wilt laten maken. Misschien heb je al een foto in gedachten, maar ik kijk ook graag met je mee om te kijken welke foto het meest geschikt is voor een portret. Met meerdere foto´s kan ik de persoon iets beter leren kennen en eventueel elementen samenvoegen. Heb je bijvoorbeeld een favoriet kledingstuk of sieraad dat je graag verwerkt wil hebben, dan is dat geen probleem.

 

Ik ontvang je aanvraag het liefste via de mail met de volgende informatie:

 

  • Hoeveel mensen er geportretteerd mogen worden. (Max.6 personen)
  • Welke foto´s je daarvoor wilt gebruiken.
  • In welk formaat je het portret wilt hebben ( A5, A4 of A3) 
  • Eventuele opmerkingen en aanwijzingen wat betreft de kleding en het uiterlijk per persoon.
  • Kleurvoorkeur (bijvoorbeeld warme kleuren of pastel kleuren en twee favoriete kleuren)
  • Je naam en verzendadres
  • Eventuele deadline, dan kijk ik of dat mogelijk is.

 

Het proces.

Als ik de aanvraag ontvangen heb krijg je van mij een mail met daarin mijn ideeën voor het portret, eventueel mijn vragen of een belverzoek voor extra overleg, de totaalprijs en de verwachte levertijd.

 

Als we beide tevreden zijn over de afspraak dan ontvang je van mij de factuur en ga ik voor je aan de slag! Ik houd je op de hoogte van mijn voortgang en je zal een eerste versie ontvangen aan de hand waarvan we nog wat details kunnen bespreken.

 

Nadat ik je feedback heb verwerkt ontvang je via de mail een digitale proefdruk. Met jouw akkoord stuur ik het daarna door naar de drukkerij.

 

Prijzen.

Onderstaande prijzen zijn inclusief een feedbackronde en de drukkosten van één print op A4 of A3 formaat.

 

De prijzen zijn inclusief btw en exclusief lijst en verzendkosten.

Aantal personen-dieren             Prijs

1  persoon                                   € 195,-

2  personen                                  € 245,-

3  personen                                  € 285,-

4  personen                                  € 325,-

5  personen                                  € 355,-

6  personen                                  € 375,-

Groter formaat?

Geen probleem! Mocht je graag een groter formaat portret willen dan kunnen we dit bespreken. De drukkosten en daarmee de totaalprijs zal dan aangepast worden.

Feestelijke wensen?

Het portret kan een kleurrijke aanwinst voor je muur worden, maar misschien heb je er wel andere plannen voor. Wellicht wil je het portret gebruiken als trouwkaart of geboortekaartje. Misschien wil je het laten drukken op ander materiaal zoals hout of doek? Laat het mij weten, dan denk ik graag met je mee en kunnen we de mogelijkheden bespreken.

 

Verzending.

Wanneer het drukbestand is verstuurd naar de drukkerij dan duurt het gemiddeld 4-5 werkdagen voor het je pakketje kunt verwachten. Dit is echter wel afhankelijk van de snelheid van de drukkerij en de bezorgdiensten. Mocht er grote vertraging komen in de levering, dan zal ik je hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Je ontvangt een track&trace code waarmee je ook zelf het pakket kunt volgen.

 

Verzendkosten

  • Pakket Nederland € 6.95
  • Pakket Europa vanaf € 10,70 

Schade.
Loes Jongerling Illustration is niet aansprakelijk voor eventuele bezorg schade, maar mocht er ernstige schade zijn opgelopen dan we kijken samen hoe we dit kunnen oplossen.

Annulering.
Wil je de opdracht toch annuleren dan kan dit binnen drie dagen na het ontvangen akkoord.
Retourneren is niet mogelijk omdat het om een gepersonaliseerd item gaat. Ben je toch niet tevreden met het resultaat, neem dan contact met mij op.

Betaling.
Nadat ik je akkoord op de opdracht heb ontvangen ontvang je van mij de factuur van de totale kosten.
Hier staat op ; de maakprijs, eventuele extra exemplaren en de verzendkosten. De factuur moet binnen twee weken betaald zijn. Mochten er in de tussentijd kosten bij komen dan ontvang je hiervoor een nieuwe factuur.

Disclaimer.
De gemaakte illustratie is voor persoonlijk gebruik. Commercieel gebruik, doorverkoop en duplicatie is niet toegestaan. Het beeld mag niet worden aangepast en het auteursrecht van de illustraties ligt ten allen tijde bij: Loes Jongerling Illustration.

Contact.
Voor vragen of meer informatie kan je mailen naar info@loesjongerling.com of ga naar
www.loesjongerling.com.

(c) 2023 Loes Jongerling Illustration. Alle rechten voorbehouden. Prijs- en zet wijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn inclusief BTW.

error: Content is protected !!