Loes Jongerling Favicon

Logo ontwerp

Een logo is eigenlijk een ultieme illustratie waarin je de missie, visie en persoonlijkheid van een persoon of bedrijf moet zien te vangen.

Een hele gave ontwerp uitdaging, dat bestaat uit veel schetsen, achtergrond onderzoek en mooie gesprekken.

Sawubona

SAWUBONA LOGO 900x900px

sawubona.

Deze interim directeur wilde graag een logo die de naam van haar bedrijf reflecteerde. Sawubona is een Afrikaanse Zulu groet die betekent: ik zie jou, ik waardeer jou, je bent belangrijk voor mij. Je ziet in dit logo twee figuren die één worden in de kleuren van Afrika.

Carpinteria K´iúne

Carpinteria Kiune logo

K’iúne.

K’iúne is een eenmans houtbewerkings bedrijf in Chili. K’iúne is de naam van een pinquin die in dat gebied te vinden is. Zijn eigen naam is Koen. Ik ben dus gaan spelen met de letters, die op deze manier K’iúne spellen, maar je kan er ook Koen in zien. De uitsparing in negatief creëert weer een kleiner logo beeld. Ik wilde een logo maken dat niet te priegelig is, zodat het makkelijk gebrandmerkt kan worden op de houten producten.

Newsoul

Newsoul.

Voor Newsoul, webshop in vintage spulletjes heb ik een lettertype ontworpen. Het zijn letters die in één lijn te tekenen zijn, als een kringloop die maar door en door loopt. Het logo beeld erbij is in dezelfde stijl gedaan en is makkelijk uit te bereiden naar andere uitingen.

Blues Shack

BluesShack.

Voor BluesShack, mijn eigen bluesband ben ik op zoek gegaan naar een stijl die aansluit bij de blueswereld, met een vrolijke retro look. Een logo dat in vele kleuren aan te passen is en goed over foto’s te plaatsen is.

De Saustronaut

De Saustronaut

Dit hotsauce merk zocht een passend etiket voor dit door ruimtevaart geïnspireerde product. Ik haalde zelf weer inspiratie uit jaren 80 beelden van science fiction boekomslagen. 

error: Content is protected !!