maatwerk

In opdracht

Ben jij op zoek naar een kleurrijk beeld? Voor je verhaal, boek, evenement, artikel, poster, podcast, feestelijke kaart of flyer. Daar help ik je graag bij! Stuur een mail met je vragen of verzoek naar info@loesjongerling.com Ik kom zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

Ik vind het heerlijk om me te verdiepen in een nieuw onderwerp en samen met jou een passende beeldtaal te creëren voor de boodschap en doelgroep. Ik werk graag mee aan jouw missie door middel van kleurrijk ontwerp. Laten we samen een visueel avontuur aangaan waarin we jouw verhaal tot leven brengen.

 

Tijdens mijn opleiding aan kunstacademie Minerva heb ik leren werken met de Adobe programma´s Photoshop, Illustrator, After Effects en Indesign. Ik kan de complete vormgeving van jou product realiseren, van concept tot drukwerk. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden en ga aan de slag met beeld, tekst en lay-out waar nodig.

Portret op maat

Wil jij graag een portret cadeau doen aan jezelf of aan een ander? Van je kinderen,  je ouders, van je huisdier, of vrienden?

Kunst aan de muur

Heb je interesse in een werk voor aan de muur? Ik heb op dit moment nog geen webshop, maar daar wordt aan gewerkt!


Wil je graag een van mijn prints kopen, dan gaat dat voor nu via de mail.

Je kan een mail sturen naar info@loesjongerling.com met een foto of omschrijving van het werk en het formaat waarin je dat graag zou willen kopen.

Dan kijk ik of deze in je gewenste maat beschikbaar is.


De prijzen zijn als volgt:

B1 (50×70 cm) – €110

A2 ( 42 x 59,4 cm) – €75

A3 (29,7 x 42 cm) – € 50

A4 (21 x 29,7 cm) – € 35

A5 (14,8 x 21 cm) – €20


De prijzen zijn exclusief verzendkosten en lijst.

error: Content is protected !!